Info

Om


Hos Tisvildeleje Smedjen går vi op i kvalitet og håndværk. 

Hvert enkelte produkt er udførligt produceret af én enkelt mand - nemlig smeden bag

Tisvildeleje Smedjen. 

Smeden hedder Rasmus og er uddannet klejnsmed.
Rasmus er opvokset i Tisvildeleje, hvor han stadig bor i dag. 

Tankerne bag vores produkter er udvundet af et ønske om et minimalistisk design, samt et skandinavisk look. Foruden de produkter I ser her på hjemmesiden, udfører han også bestillingsarbejde. Har du/I et specielt ønske eller idé, er I velkomne til at kontakte os pr. telefon eller mail. Vi vil til hver en tid forsøge at imødekomme Jeres ønsker og komme med et skarpt tilbud. Tips & tricks 


Vores rectangulum plantekasser er lavet, så de passer til en selvvandingskasse samt en plantesæk. Dog er dette kun optimalt hvis der plantes blomster i kassen. Plantes der planter med større rødder, eller ønsker du blot ikke at bruge en selvvandingskasse og derfor planter direkte i kassen, anbefaler vi at man fylder ca. 5 cm lecakugler i bunden og derefter jord ovenpå. 

På denne måde vil overskydende vand løbe fra, så man sikrer sig, at man ikke drukner planterne. Læg eventuelt en sten henover afløbshullerne i kassen, så lecakuglerne ikke triller ud. Det er dog vigtigt, at man ikke lukker afløbshullerne helt til. 


Sådan fremskynder du rustprocessen


Når du modtager et af vores produkter udført i cor-ten stål eller i almindeligt sort jern, vil produktet oftest ikke have det rustne look endnu. Det vil vind og vejr selv medføre med tiden, men ønsker du at fremskynde processen, kan du fylde en vandforstøver med almindelig eddike, og sprøjte på produktet. Du vil kort tid efter kunne se det rustne look komme frem. 

© Copyright. All Rights Reserved.